maanantai 29. joulukuuta 2014

♥DIY - Huulikuorinta♥

Blogi on nyt viettänyt joululoman. Ja täytyy sanoa, että nautin siitä kun ei tarvinnut stressata siitä, mistä kirjoittaa seuraavaksi ja milloin. Pyrin kaikessa pitämään kiinni jonkinnäköisestä deadlinesta, mikä on jäänyt varmaan koulusta mulle mieleen, koska meillä on aina deadline, kun alotetaan joku työ.
   Tänään puhun huulien hoidosta.Itse kärsin aina talvisin huulten kuivuudesta, enkä muista aina niitä hoitaa. Siitä syystä ajattelin tehdä huulikuorintaohjeet. Näillä ohjeilla teet itse helposti kotona huulikuorinnan, ja saat pehmeät huulet. Jotta saisit niistä hyvin kosteutetut, muista huulirasva tai huulten BB-voide!!
   Seikkailin netissä muutamaankin otteeseen ja katselin YouTubesta tutoriaaleja, ennen kuin löysin itseäni tyydyttävät huulikuorintaohjeet. Kivoja ohjeita löysin kaksi. Laitan kummankin tähän postaukseen, niin saat sitten itse miettiä ja kokeilla, kumpi on enemmän sinun mieleesi! (:

Itse Oriflamen Milk&Honey Gold - sarjan rakastuneena käyttäjänä pidän tuotteista, joissa on hunajaa mukana. Siksi kai etsin ohjetta, jossa olisi myös hunajaa. Toinen ohjeista on hunajaton. Kokeile itse, kumpi miellyttää enemmän.

Hunaja on ihonhoidossa ihan superhyvä, I love it!♥
Sillä on hoitavia, suojaavia, kosteuttavia, kirkastavia sekä ravitsevia vaikutuksia ihoon. Se sopii moneen. Sillä voi hoitaa jopa haavoja!
Oriflamella Milk&Honey Gold - sarjaan kuuluu kuorinta, nestesaippua, palasaippua, käsirasva ja muutama muu tuote. Olen ihan rakastunut siihen sarjaan! Siinä ei kuitenkaan ole huulille omaa kuorintaa tai haavojen hoitoon soveltuvaa voidetta. Haavojen hoitoon Oriflamen tuotteista sopii paremmin kuin hyvin pieni, superhyvä ja monikäyttöinen tender care-voide, joka tunnetaan myös nimellä ''Ihmevoide'' tai ''Hoitovoide''.


Sen enempää en nyt kuitenkaan Oriflamesta tässä postauksessa höpötä, vaikka olenkin vannoutunut Oriflamen tuotteiden käyttäjä. En vain sen takia, että olen edustaja ja minun kuuluu niitä tuotteita edustajana itse kokeilla, jotta niistä on helppo kertoa asiakkaalle, vaan pidän niistä muutenkin paljon!♥


Hunajainen Huulikuorinta
*Kuva Googlesta*
Tähän huulikuorintaan tarvitset vain hunajaa ja sokeria.
Hunaja voi olla joko juoksevaa tai sitten hieman kiinteämpää. Ihan oman maun mukaan, Itse käyttäisin hiukan kiinteämpää hunajaa, jotta se vaikuttaa kuorinnalta.

Käytä kertakuorintaan noin
1 rkl hunajaa
1 tl sokeria

Jos haluat tehdä kuorintaa purkkiin, suurenna ainesmääriä.
Levitä huuliin ja anna vaikuttaa 5min.
Pese lämpimällä vedellä tai nuole kuorinta huulilta pois.
Muista kuorinnan jälkeen rasvata huulet saadaksesi parhaan tuloksen!
Voit käyttää mitä vain huulirasvaa, vaikka vaseliinia tai Baby Lipsejä tai ihan mitä vaan.Hunajaton huulikuorinta
*Kuva Googlesta*
Tähän toiseen kuorintaan tarvitset vain öljyä ja sokeria tai suolaa.

Laita yhteen annokseen 
1 rkl öljyä
1 tl sokeria tai suolaa

Jos haluat tehdä enemmän kuorintaa säilöön valmiiksi, varaa joku pieni kippa itsellesi ja suurenna ainesmääriä halusi mukaan. Levitä huulikuorinta huuliin ja anna vaikuttaa 5min. Pese lämpimällä vedellä pois ja muista rasvata huulet.


Tässä tämän päivän postaus. Muista käydä myös osallistumassa blogiarvontaan. Sen löydät edellisen postauksen lopusta, aikaa tammikuuhun asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti