keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Luukku 24: ♥Blogiarvonta ja Joulun vietto♥Nyt se sitten on eletty... Taas yksi joidenkin odottama vuoden kohokohta, jouluaatto takana. Itse en ainakaan tänä vuonna joulua odottanut kauheesti. Onhan joulu ihan kiva, mutta mua ainakin ottaa päähän se joka vuotinen sählääminen esimerkiksi lahjojen kanssa. Mietitään kenelle ostetaan ja mitä ostetaan ja mitä sillä on jo, ettei vaan tule ostettua samaa... Aikuiset varsinkin. Kyllä niitä lahjoja voi ihan muutenkin antaa kuin vain jouluna. Ei missään sanota, että niitä saisi antaa vain jouluna. Vai lukeeko? Jos lukee, niin näyttäkää ihmeessä mullekin. En tiedä, mikä mulla tänään oli.

Nousin 7:20 kattomaan lastenohjelmia, mikä siis on ainainen paheeni. Oli sitten viikonloppu tai vaikka joulu niin minä katson lastenohjelmia. Ei kai siinä ole mitään pahaa? Minä en tule ainakaan toivottavasti koskaan olemaan mahdollisille lapsilleni tylsä, tiukkapipoinen äiti, jolla ei sisällään enää ole sitä ikuista lasta, koska on hylännyt sen sisältään aikoja sitten ja kasvanut liian aikuiseksi. Tiedä häntä, mikä teidän mielestä on liian aikuinen.
Mun suosikki jouluelokuvani♥
Vaan ihan pakko nähdä joka vuosi.


No, jotta tästä postauksesta ei nyt ihan täysin synkkä tulisi, niin huonosta mielialastani huolimatta osittain tavallaan nautin joulusta. Enkä todellakaan lahjojen takia, jos sitä joku miettii. Lahjat ei ole olleet mulle enää moneen vuoteen joulussa se ykkösasia, vaan lähinnä hyvä ruoka ja yhteinen aika sukulaisten kanssa.

Mulla ei oikeen tänä jouluna ollu joulufiilistä. Se oli jossain hukassa.


Mun huoneeseen ilmesty seimikoriste valojen lisäksi.
Kuitenkin... Me alotettiin kahdelta tai vähän jälkeen kahden syömään jouluruokaa. Siitä mulla ei kuvia ole, mutta meillä joulupöytään kuuluu kinkku, eri joululaatikot, perunat, ruskea kastike, tonnikalasalaatti, muutamia erilaisia kaloja ja ties mitä muuta. Paljon kaikennäköstä. Etenkin äidin saaristolaisleipä ja tonnikalasalaatti ja kinkku on sellasia mistä itse pidän. Syön kyllä joitain laatikoitakin.
Käytiin äidin kanssa ennen joulua laulamassa Kauneimpia Joululauluja.
Siitä on tullu jo ihan jokavuotinen perinne.

Ja sain vähän lisää valoja. Aivan ihanat värivalot♥

Aamupala :D
Kuuma kuppi kaakaota ja muutama leipä.
Väriä vaihtava muki on Oriflamen muuten (:


Katoin aamulla Nalle Puhia 10 aikaan


Meidän kuusi ja sen alla muutama lahja

Näillä tuotteilla tein joulumeikin itselleni. Jokainen tuote on Oriflamea, koska en juurikaan muita tuotteita käytä, kynsilakkoja lukuun ottamatta

Valmis meikki

Suden arvoitus♥
Tosi ihana elokuva :3♥

Ulkona oli tullu ''vähän'' lunta, ja kuvan ottamisen jälkeen satoi vielä enemmän


Mun joulumieltä ei ainakaan lisännyt se, että mun suosikki jouluelokuvani ei tule tänä jouluna telkkarista. Onneks mulla on se DVD:nä, niin se ei niin haittaa. Ties vaikka se tästä helpottais pikku hiljaa. Jos ihmettelette, voiko jonkun joulumieli todella kaatua yhden ohjelman takia, niin mun voi. Mulle on tosi tärkeetä, että saan joka joulu kattoa oman suosikkijouluelokuvani. Mun lempielokuva ja joulun lastenohjelmat, yhdessä olo ja hyvä ruoka on ne mitkä mua joulussa kiinnostaa. Mua itseäni ei henkilökohtasesti lahjat kiinnosta niin hirveesti. Siis, onha se kiva että niitä on, muttei se ole mulla se joulun suurin juttu. Nyt sitten... Mä facebookissa lupailin jouluarvontaa, ja sellanenhan tulee!
Satun olemaan sanani mittanen nainen, ja seison aina sanojeni takana.

Tämän arvonnan palkintoa en vielä tiedä.
Se saa luvan olla yllätys, sillä se on mun myöhänen joululahja jollekin teistä!


Arvontaan osallistut näin:
1 arvan saat kun olet rekisteröitynyt lukijani täällä bloggerissa
toisen arvan saat kun tykkäät lisäksi blogini facebooksivusta
3 arpaa saat, kun kerrot minulle tämän postauksen kommentteihin mitä haluaisit blogissani nähdä tulevaisuudessa. Muista myös mainita monellako arvalla olet mukana ja antaa myös sähköpostiosoitteesi.
Arvonnan tulokset ilmoitan täällä tammikuun aikana.

Blogi jää nyt neljän päivän pituiselle Joulutauolle. Oikein ihanaa Joulun aikaa jokaiselle, ennen Uuden vuoden aattoa nähdään! Silloin tiedossa sopivat kynnet aattoa varten sekä huulikuorinta ja mahdollisesti jotain muutakin kivaa. Katsotaan, mitä keksin. 

1 kommentti:

  1. 3 arvalla mukana :) eri merkkisten kynsilakkojen vertailua :)

    kati-ruotsalainen@hotmail.com

    VastaaPoista