torstai 4. joulukuuta 2014

Luukku 4: Jouluiset kynnet ja ohjeita käsien hoitoon♥

Joulukuun 4.päivä ja joulukalenterin neljäs luukku, enää 20 yötä jouluun! (:
Oon ihan fiiliksissä jo. Musta on kiva tehdä kaikkea pientä ennen joulua. Ainoa asia, mistä en hirveesti tykkää, on joulusiivous, koska mun huoneessa on yleensä paljon tekemistä. Se ei meinaan yleensä ole mikään siisti koskaan kauaa. Onnistun pöydänki sekottamaan täysin muutama päivä siivoamisesta ja siitä syystä loppuu tila äkkiä... Ehkä mun pitäs muuttaa tapani?

En kuitenkaan puhu sen enempää siivoamisesta vaan mulla on neljännen joulukalenteriluukun aiheena kynnet ja ohjeita käsien ja kynsien hoitoon. Näytän teille muutamat itse tekemäni jouluiset kynnet, joista saa helposti muokattua uuteen vuoteen sopivat.

Kädet on ihmisillä monesti sellaset, että ne kuivuu helposti. Tästä syystä niitä olisi hyvä rasvata ihan vaikka päivittäin jos siltä tuntuu. Mulla itselläni kädet ainakin kuivuu tosi herkästi. Itse käytän käsirasvana Oriflamen käsirasvoja. Lemppari on Oriflamen Fairy City lights- sarjan käsirasva, jossa on pieniä glitterhileitä. Se on todella ihanan tuoksuinen. Se tosin imeytyy määrästä riippuen milloin nopeammin milloin hitaammin. Toinen Oriflamen käsirasva, jota tykkään käyttää on Nourishing Hand Cream for dry hands. Lisäksi koska käytän paljon värilakkoja kynsillä, hemmottelen kynsiäni välillä lakattomilla päivillä tai pelkällä aluslakalla. Kynsinauhoja kannattaa myös huoltaa rasvaamalla niitä. Kynsinauhoille myydään ihan omia rasvoja mm. Oriflamella. Oriflamen tuotteista voit kysyä lisää minulta toisessa blogissani tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen riikkanoriflame@gmail.comNyt niihin kynsiin. Tässä postauksessa tulee olemaan kolmet erilaiset kynnet, joille laitan ohjeet. 
Ne on aika helpot ja nopeat tehdä. 


Ensimmäisissä kynsissä käytin Lumenen Gloss and Care kynsilakkaa, sävyssä 201. Se on mattapunainen lakka, ei siis ole glitterinen. Laitoin sitä muutaman kerroksen ja annoin lakan kuivua hyvin ennen glitterin laittoa. Glitterlakkana käytin myöskin Lumenen lakkaa, mutta paljon uudempaa. Lakka on Lumenen Gel Effect-sarjasta sävy 39: kimallus hiekassa. Se on hiukan pinkihtävä glitterlakka, joka kuitenkin näkyi aika hyvin punaisen lakan päällä. Sitä riitti hyvin yksi kerros plus mahdolliset korjailut. Odotin taas lakan kuivumista ja viimeistelin lakkauksen käyttämällä Oriflamen theONE base&top coat alus- ja päällyslakkaa. Päällyslakkaa kannattaa lisäillä joka tai jokatoinen päivä, jotta lakka pysyy kauniina ja kestää pidempään.


Toisissa kynsissä käytin Rimmelin sinistä glitterlakkaa sekä Glitteristä ostettua HD Ruby kissess punaista glitterlakkaa. Rimmelin sweetie crush sininen glitterlakka toimi pohjana. Laitoin sitä ensin koko kynnelle muutaman kerroksen ja odotin kuivumista. Laitoin sitten sen päälle kynsien kärkiin Glitterin punaista glitterlakkaa, jonka jälkeen laitoin vielä kerroksen Oriflamen alus- ja päällyslakkaa. Sen jälkeen siistin mahdolliset ylimenneet kynsilakat kynsilakanpoistoaineella pois. Kynsilakanpoistoaineena mulla on Oriflamen theONE sarjan kynsilakanpuhdistusaine, jonka olenkin käyttänyt lähes loppuun jo, sillä lakkailen kynsiäni usein :DKolmannet ja toistaiseksi viimeiset kynnet ainakin tässä postauksessa oli mun mielestä kivoimmat, koska kokeilin uusia china glazen lakkoja, jotka tilasin Mimaxilta hetki sitten. Lakoista toinen on tummanpunainen, jossa ei ole yhtään glitteriä, vaan se muodostaa kivan peilipinnan kynsille. Toinen on hiukan oranssiin päin menevä glitterlakka. Näistä kynsistä otin useamman kuvan, koska mielestäni tumma punainen jo yksinäänkin sopii loistavasti jouluun. Uuteen vuoteen sopivat niistä saa lisäämällä vähän joko kultaista tai muun väristä glitterlakkaa. Mielellään kuitenkin jotain vaaleaa glitteriä. Itse laitoin china glazen pure joy lakkaa, joka oli toinen tilaamistani lakoista. Alle laitoin siis muutaman kerroksen sitä tummanpunaista lakkaa ja päälle kerroksen glitteriä, jolloin kynsistä tuli kivan tummat, mutta niissä oli kuitenkin glitteriä tuomassa juhlatunnelmaa, mikä musta on tosi kiva. Tykkään käyttää paljon glitterlakkoja.
 
Kertokaa ihmeessä, mitä tykkäsitte tämän kertaisesta joulukalenteripostauksesta ja mun lakkauksista. Tykkäätkö lakata kynsiä? Millä väreillä? Pidätko glitteristä? 
Nähdään taas ylihuomenna luukun 6 parissa! (: ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti