tiistai 30. joulukuuta 2014

♥Uusi Vuosi, sopivat kynnet♥


Nyt voin rehellisesti todeta, että mulla meinas ihan oikeesti loppua kärsivällisyys kesken kun tein näitä kynsiä. Piti monta kertaa korjata jotain pikkuvirheitä tai jos satuin vahingossa sohasemaan toisella kädellä väärään kohtaan niin, että kynsilakka levisi epäsiistiksi, niin ei kun koko kynsi vaan uudestaan. Tiedä häntä sopiiko nämä nyt niin hirveen hyvin Uuteen Vuoteen, mutta tein nyt ainaki jonkinnäköset kynnet kun lupasin. Onko sulla joku tietty lakka, mistä haluaisit nähdä mun tekevän kynnet?

kynsien vaalentajalakka ja aluslakka kynsillä 

Tällä kertaa kaikki postauksen lakat on Oriflamea. Koska mulla oli hiukan kellertävät kynnet, laitoin kynnen vaalentajalakkaa vielä aluslakan alle. Sen jälkeen laitoin yhden kerroksen tummanpunaista lakkaa. Odotin sen kuivumista, ja levitin toisen kerroksen sitä. Sen jälkeen odotin taas hetken sen kuivumista ja laitoin Oriflamen sesonkilakoista kultaista lakkaa. Tein sillä pieniä palloja koristeeksi punaisen lakan päälle. Sen jälkeen laitoin vielä yhden kerroksen päällyslakkaa.


Mulla meni näiden kynsien tekemiseen varmaan tunnin verran, koska mun piti poistaa vanhat lakat ensin, ja kun tähän lisätään vielä korjailuun kulunut aika... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti