sunnuntai 17. toukokuuta 2015

BABY LIPS electro♥

Kävin tossa muutama tunti sitten ystäväni kanssa syömässä Raxissa ja lähdettiin sitten käymään vielä keskustan Tokmannilla. Me juteltiin jonkin verran asioista siinä syömisen lomassa ja kerroin sitten hiukan eilisistä tupareistakin. Eräällä ystäväpariskunnallani, Kristiinalla & Jannella oli eilen tuparit ja niissä meni mukavasti koko ilta. Ne ei ollu mitkään ryyppytuparit, kuten moni olettaa heti sanan ''tuparit'' kuullessaan, vaan ihan kahvittelua, juttelua ja yhdessä oloa. Tuntuu että nykylapset ei enää sitäkään osaa. Me vanhemmat sentään osataan vielä sosaalisen kanssakäymisen taito ihan muutenkin kuin puhelimen välityksellä. Mulla oli pitkästä aikaa ihan oikeesti hauskaa, vaikka tämän aamun uutiset hetkeksi mielialaa laskivatkin, mutta ei niin paljon, ettenkö voisi nauraa ja pitää hauskaa ystävieni kanssa (:

Mulla on aivan mahtavia ystäviä, joita ilman en tulisi mitenkään toimeen. Rakastan jokaista niistä, enkä tiedä mitä tekisin, jos jonkun heistä menettäisin. Olen ystävilleni paljosta velkaa, koska aina vaikeimpina hetkinä ainakin ne tosiystävät erottuvat hyvin selkeästi joukosta ja heistä olen ikuisesti kiitollinen!

   Jos ystäviltäni kysyy, millainen olen, he kuvailevat minua mm. sanoilla informatiivinen, suorasanainen, rehellinen, ihana, luova & luotettava. Mulla on elefantin hermot, koska mua ei oikein mikään saa suuttumaan. Mua on todella hankala suututtaa, mutta jos siinä onnistuu (hyvin esim. loukkaamalla ystäviäni) niin menee piiitkään että lepyn kunnolla. Moni on sitä ihmetellytkin, miksen suutu koskaan. 

Se siitä aiheesta... Tällä postauksella on oikeasti ihan aihekin. Tarkoitus oli arvostella uudet Baby Lips electro - huulirasvat nyt kun multa löytyy kaikki viisi neonväristä huulirasvaa.
Olen kerännyt näitä jonkin aikaa. Aluksi ostin ihan kokeilumielessä Sokoksen verkkokaupasta kolme Baby Lips electroa ja loput on kerääntynyt pikku hiljaa. Multa puuttui enää keltainen, jonka ostin sitten tänään, kun käytiin Tokmannilla. Siivouspäivän haaste suomeksi sanottuna kusi ainakin omalla kohdallani, koska olen ollut jonkin verran kaupungilla tässä kuussa, ja jotenkin sieltä vaan lähtee aina jotain pientä mukaan. Ja niin nytkin. Ostin viimeisen electro Baby Lipsini ja samalla ostin La Riven Moon-tuoksun. Sen hinta oli noin 4,90€ jos nyt en väärin muista. 

Okei, jos menisin vihdoin ja viimein asiaan :D Toivottavasti jaksatte lukea koko jutun!

BABY LIPS electro


Nämä uudet neonväriset Baby Lips electrot maksaa sen saman 3,90€ kuin muutkin Baby Lipsit. Olen muutaman ystäväni kanssa nauranut, että jos normaali huulirasva maksaisi sen 3,90€ niin siitä tuskin kukaan maksaisi sitä summaa, mutta kun kylkeen kirjoittaa Baby Lips niin johan niitä maksajia löytyy. Itse syyllistyn tähän mm. blogini takia, koska täytyyhän mulla olla jotain, mistä kertoa teille (:


Uusien huulirasvojen värit ovat hämääviä, sillä ne eivät huulilla ole ollenkaan niin voimakkaita kuin väri antaa ymmärtää. Jopa keltainenkin on todella himmeä. Omilla huulillanikin näkee ehkä juuri ja juuri, että siinä on hiukan jotain kellertävää väriä. Näiden ostoa ei siis kannata kammoksua ainakaan voimakkaan värin takia, koska nämä eivät ole lähellekään niin voimakkaita kuin voisi olettaa.

Jokainen Baby Lips electro on kosteuttava ja tuo pientä sävyä huuliin. Kosteuden luvataan kestävän jopa 8 tunniksi ja näiden luvataan tekevän huulista pehmeämmät jo yhden viikon sisällä. Nämä electrot sisältävät jopa suojakertoimen 20, joten ovat varsinkin kevät - ja kesäkauden aikana aivan mahtituote, vaikka toki suojakerrointa tarvitaan ympäri vuoden. Näiden jokaisen tuoksu on jotenkin ihanan raikas, hedelmäinen ja hieman makea.


Multa itseltä löytyy nyt kaikki nämä viisi BabyLips electroa, toisin kuin kaksi edeltävää sarjaa, jotka mulla ovat vajaat, koska olen huulijutuissa sävyjen ystävä. En oikeen tykkää enää nykyään, että huulilla ei ole mitään sävyä. Jos en käytä huulipunaa, täytyy mulla olla sävyttävä huulirasva tai -voide taskussa tai laukussa missä ikinä kuljenkin!


Huonoja puolia näissä aivan niin kuin muissakin BabyLipseissä on tuo näiden hinta. Mutta siis laadultaan nämä toki ovat hintansa väärti ainakin omasta mielestäni. Monet on näitä kehuneet ja sanoneet, että ei näitä kannata pelätä voimakkaista väreistä huolimatta, koska ne eivät ole lähellekään niin voimakkaita kuin antavat ymmärtää. 

Ainakin omia huuliani nämä kosteuttavat hyvin ja kosteus pysyy sen 8h. En ole käyttänyt näitä vielä kovin paljon, koska olen nyt ihastunut Avonin huulirasvaan ja MakeUpShopista ostamaani persikan sävyiseen huulipunaan yhdistelmänä. Mutta kaikkia olen kuitenkin ehtinyt testata ja voin nyt jo sanoa, että huulet tuntuvat hyvin kosteutetuilta ja hieman pehmeämmiltä kuin ennen käyttöä. 
   Suosittelen näitä ihan jokaiselle, vaikka pakkaus ehkä onkin hieman räikeän värikäs, mutta ihan hyvin niitä voidaan myös me aikuiset käyttää. Eivät nämä ole pelkästään teinien juttuja, ja ainakin itse tykkään kokeilla kaikkea, enkä välitä siitä, mitä muut mahdollisesti ajattelee! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti