tiistai 12. toukokuuta 2015

Erilainen ja ylpeä siitä!

Tässä viimepäivinä olen miettinyt sitä, kuinka erilainen olen esimerkiksi moneen ystävääni verraten. Tiedän. Itseään ei saisi muihin verrata, mutta teen sitä usein huomatakseni eroja itseni ja muiden välillä. Olen todella aidosti ylpeä ja iloinen siitä, mikä ja mitä olen kaikesta huolimatta.

Rankan 11 vuoden kiusaamishistoriani takia olen nyt sellainen kuin olen. Minun kuuluisi oikeastaan kiittää kiusaajiani, sillä ilman sitä heidän aiheuttamaansa pahanolon tunnetta, en olisi nykyään tällainen. En olisi sama ihminen. En olisi minä. Joten kiitos, että haukuitte minua, pilkkasitte, tönitte ja kaikesta muusta, mitä ikinä teittekin! Kiitos kun näitte sen vaivan, sillä jos ette sitä olisi tehneet, en olisi näin voimakastahtoinen ja lujan periksiantamaton.

Näiden lisäksi elämääni vaikuttaa huono kaukonäkö, kuulonalenema, liikuntavamma sekä muutama muu asia. Elämäni on aina ollut yksi suuri taistelu. Alusta alkaen. Äitini mukaan, oli hirveää kun ei tiennyt kuolenko vai selviänkö.

Kyllä, mulla on liikuntavamma ja yleensä kerron sen ihan avoimesti. Ystäväni eivät edes muista koko vammani olemassaoloa ellen itse siitä heille mainitse. Mun mielestä se on pelkästään hyvä asia. Ei sitä tarvitse joka tilanteessa muistaa, koska se ei vaikuta mulla ihan joka asiaan, mitä teen.
Voin liikkua omin jaloin ilman apuvälineitä, mutta lihakseni ovat jäykemmät kuin "normaaleilla" ihmisillä... Inhoan laittaa sanat normaali ja ihminen samaan lauseeseen, koska normaalia ihmistä ei ole olemassa!

Mulla on luki- ja hahmotushäiriö, joista lukihäiriö ei näy hyvin, koska luen ja kirjoitan paljon. Haaveena olisi julkaista oma kirja joskus.

Myöhemmin perehdyn lisää ainakin kiusaamiseen. Tämän jutun pointtina oli, että me ollaan kaikki yksilöitä ja erilaisia. Ainutlaatuisia. Jokainen tulisi hyväksyä omana itsenään, täysin. Olen ylpeä erilaisuudestani. Olethan sinäkin? (:

2 kommenttia:

 1. Voi että miten ihana postaus! Jokaisen täytyisi ottaa siusta mallia, siun asenteesta! Liityn ehdottomasti lukijaksi :--)
  http://elamaniminunvareillani-roosa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (:
   Liity ihmeessä mun lukijaks (:

   Poista