perjantai 29. toukokuuta 2015

Kesäloma, viimein! (:
Tänään on se hetki, kun saa levätä kunnolla raskaan ja stressaavan kouluvuoden päätteeksi ja heittää to do - listan roskakoriin. Onko teillä lomasuunnitelmia, minkälaisia? Minulla on, ainakin jonkin verran. Olisi tarkoitus pitää kaveriporukalla Disneyn leffamaratooni, käydä Yyterissä uimassa ja kuvaamassa kaunista sinisenä hohtavaa vettä ja lukea kirjoja auringossa ulkona sekä pitää naistenilta pienellä ystäväporukalla meillä kotona. Ensimmäistä kertaa olen oikeasti suunnitellut ohjelmaa kesäksi. Mua harmittaa, etten ole pitänyt yhteyttä esimerkiksi ystäviini, koska aika on mennyt kouluun ja miesten kanssa säätämiseen.

Turun saaristossa kuvattu kuva joutsenesta

Nyt siihen kuitenkin tulee muutos. I promise!

Eilen kuvailtiin luokan kanssa ja siivottiin luokka kesäkuntoon ja siistittiin meidän MAC-koneet, sillä kesän aikana meille tulee kokonaan uudet koneet ja uudet ammattiohjelmat, uusi opetussuunnitelma, opettaja, ykköset... Kaikki muuttuu, mutta ehkä se on vaan hyvä asia?
  Tänään kuvattiin lisää, nimittäin meidän valmistuvia opiskelijoita. Viisi sai tänään ammattinimikkeen kuva-artesaani, mutta me voidaan tehdä töitä myös graafisena suunnittelijana. Itse valmistun vasta kahden vuoden päästä. Kun nyt selviäisin kunnialla tosta toisesta vuodestakin... Todistus näytti ihan hyvältä, kun ottaa huomioon, että se on ensimmäisen vuoden opiskelijan! (:


Huomenna nousen aikaisin ylös, koska menen vihoviimeisen kerran Kallelan koululle katsomaan siskoni päättäreitä. Tai siis viimeisen kerran ainakin niin, että opettajat ovat paikalla :D
Mulla ei siitä paikasta ole hirveästi positiivista sanottavaa, mutta en ala kertoa syytä täällä blogissa. Multa voi kysyä, jos haluaa tietää.

Mitä te teette kesälomalla? Toivottavasti teille tulee mukava kesäloma!


Minulla loma ei tule olemaan vain pelkkä loma, vaan työtä, hikeä ja tuskaa. Koska päätin miljoonannen kerran, että pudotan painoani. Ja tällä kertaa aion pitää lupaukseni. Tiedän, että saan ystäviltäni siihen tukea ja siitä olen jokaiselle kiitollinen. Siitä projektista ei tulisi mitään ilman tukiverkostoa.
Blogijutun kuvituksena muuten toimii syksyllä opiskeluiden alussa Nakkilassa kuvatut kuvat. Kuvat otettiin kuvakollaasia varten. Jos nyt tekisin saman tehtävän uudestaan, olisi se ihan erilainen kuin syksyllä oli! (:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti