perjantai 3. heinäkuuta 2015

Kesäkuun suosikit

Moikka!
Ajattelin kokeilla itsekin nyt tehdä kuukauden suosikit. En tiedä, teenkö näitä joka kuukausi, voi olla että välillä teen. En lupaa mitään.
Mulla meni kesäkuu aika rennoissa merkeissä mökillä. Niin no... juhannuksena olin ystäväni luona.
Kesäkuun suosikkeihini kuuluu tuotteiden lisäksi muutama ihan asiakin. Eli ei ole vain kosmeettisia tai muunlaisia tuotteita.
Oriflamen mustaherukka tender care. Nämä pienet, ihanat monikäyttöiset voiteet sopivat moneen. Voit käyttää niitä esim. kuiviin kyynärpäihin, haavojen hoitoon, huulirasvana ja vaikka missä muussa! Itse olen tykännyt käyttää tätä kesäkuun aikana huulirasvana. Tätä tenderiä ei ainakaan toistaiseksi Oriflamella ole, mutta muita meidän tendereitä voi multa tilata, vielä muutaman päivän on esim. Tender Care lahjalaatikko alessa, 19,90€ ja se sisältää neljä erituoksuista ja -makuista Tenderiä.Seuraava suosikki tässä kesäkuun aikana oli Batisten Neon Light pomegranate & jasmine kuivashampoo. Koska me ollaan kesät mökillä eikä kuumalla ilmalla halua saunassa käydä, tämä on ollut mun pelastus pesuvälin pidentämiseksi ja siihen, että saa hiukset näyttämään puhtaammilta. Tätä voi ostaa ainakin Sokoksista, mutta kannattaa olla nopea, koska kyseessä on Limited Edition. Kuivashampoon tuoksu on tosi raikas ja ihana ja se saa hiukset tuntumaan ja näyttämään puhtaammilta sekä sillä saa hiuksiin hieman ryhtiä.

Luin eilen Oriflamen nettisivuja ja silmiin osui seuraava linkki, jossa kerrottiin, mitä yleisiä virheitä ei kannata tehdä ja tajusin käyttäväni mm. kuivashampoota väärin! Lue ihmeessä tuo juttu! (:Tätä olen käyttänyt koko kesäkuun ja todennut ihan hyväksi. Deon luvataan kestävän jopa 48h ja minä allekirjoitan tuon lupauksen. Se kestää ja toimii hyvin ainakin minulla.

Muutama lempibiisi kesäkuun aikana:

Muita suosikkeja:

Kesäkuun suosikkikirja <3

Suosikkiohjelma (Netflixin kautta katsottu)

Suosikkielokuva

Suosikkijuoma

Aurinkolasit <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti