lauantai 8. elokuuta 2015

Oriflamen tilaukseni jaksolla 11


Tilasin itselleni uutuuksia testattavaksi heti jakson avauspäivänä. Jakso 11 alkoi 31.heinäkuuta. Lue jakson 11 esittelyjuttuni täältä. Kiinnostavin jakson uutuus on minun mielestäni uusi Eleo-hiustenhoitosarja, joka sisältää argan- ja ruusuöljyjä ja palauttaa hiusten elinvoimaisuuden tehden niistä vahvat ja kiiltävät 

Tässä pikku pätkä uuden Eleo-sarjan tiedoista.
Kauniit hiukset tyvestä latvaan. 
Koe eleon tehokas vaikutus ja löydä uudelleen hiustesi kauneus. Ylellinen hiustenhoitolinja sisältää arvokasta ja luonnollista argan- sekä ruusuöljyä. Kevyt ja tehokkaasti ravitseva eleo korjaa hiuksia ja tekee niistä vahvat ja kiiltävät sekä jättää hiuksiin miellyttävän tuoksun. Tästä alkaa hiustesi uusi aikakausi - rakastu hiuksiisi uudelleen!

Enemmän eleosarjasta voit lukea tästä.Naisten tuoksut saivat myös vahvistusta. 
Uudet Miss Happy ja Miss Relax tuoksusuihkeet. 
Näistä Happy on hieman vahvempi kuin Relax mistä syystä tykkään siitä enemmän. 
Pullot tosin ovat aika pienikokoisia, vain 75ml. Jotenkin olisin olettanut niiden olevan isompia.Uuden Eleo hiustenhoitosarjan shampoo, hiusmaski ja erityisesti värjätyille hiuksille sopiva hiusöljy. Näistä olen hiusöljyä jo ehtinyt testaamaan ja se jättää hiukset pehmeiksi ja niitä on helppo käsitellä. Öljy myös lisää hiuksiin kiiltoa. Muita eleo-sarjan tuotteita testaan heti, kun pesen hiukseni. Lisäksi kun tilasi kaksi kynsienhoitotuotetta, sai ostaa kynsinauhaleikkurit hintaan 2€. Itse ostin kynsilakanpoistoaineen ja uudistuneen kynsien kovettajalakan, jota en ole vielä ehtinyt testata. Mulla on nyt niin paljon kaikenlaista kosmetiikkaa, että katsotaan milloin ehdin kaikkia testailla.


Viimeinen tuote, jonka tilasin on Nature Secret - sarjaan tullut uusi ananas suihkugeeli, johon olen aivan rakastunut. Sen tuoksu on jotenkin kivan raikas ja kesäinen. Ananas tuoksuu siinä aika vahvasti. Rakastan ananasta muutenkin, joten tykkään tästä.

Kuvassa lisäksi jakson 11 tilaajalahja. Sen myyn eteenpäin, koska en itse tarvitse sitä.
Tilailen asiakkaiden tuotteita 18.päivä klo 21, joten ilmoita tilauksesi minulle siihen menessä jos haluat tilata jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti