lauantai 29. elokuuta 2015

Uuden edustajan etuja

Jaksoilla 12-13 on käynnissä mahtava kampanja uusille edustajille. Kerronkin nyt edustajana toimimisesta sekä noista kampanjoista.

Jos liityt jaksojen 12 tai 13 aikana minun kauttani Oriflamen edustajaksi ja teet vähintään 100 kampanjapisteen arvoisen tilauksen kolmella ensimmäisellä jaksollasi, saat kaikki kuvien tuotteet, aloitusmateriaalin, joka sisältää runsaasti näytteitä ja lisäksi saat tilaajalahjan ja säästät postikuluissa. Voit siis saada 300€ edestä lahjoja ja tarvittavaa materiaalia täysin ilmaiseksi!


Edustajana saat -25% alennusta tuotteista ja maksat Oriflamelle alennetun hinnan, mutta asiakkaat maksavat sinulle kuvastohinnan, jolloin tienaat hieman. Voit liittyä edustajaksi, jos haluat vain omat tuotteet hieman edullisemmin tai voit näyttää esitettä ystävillesi, perheenjäsenillesi, tutuille ja muille ihmisille ja tienata hieman omaa rahaa. Aloittaminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kosmetiikasta. Kauneus on trendiherkkä ala, ja Oriflame ajan hengessä elävä yritys. Edustajana pääset osallistumaan Oriflamen järjestämiin koulutuksiin ja koulutus onkin tärkeä osa Oriflamea. Se takaa, että oriflamelaiset tuntevat yrityksen, toiminnan ja tuotteet. Kun osaat niin onnistut, kehityt ja menestyt. Oriflame on tukenasi.
Oriflamessa on aina meneillään jotain mielenkiintoista ja mukavaa. Tukenasi on osaava joukko oriflamelaisia, jotka auttavat mielellään.
Oriflame sopii kaikille, sillä meillä määräät itse työtahtisi ja –tapasi.  Myös ansiosi riippuvat panoksestasi ja ennen kaikkea olet oma pomosi!
Tarjoamme loistavan mahdollisuuden jokaiselle, joka haluaa ansaita lisää ja kehittää itseään. Tätä kuvaa Oriflamen bisnesmallin tunnuslause Tienaa jo tänään, toteuta haaveesi huomenna (Make Money Today and Fulfil Your Dreams TomorrowTM). Riippumatta siitä, haluatko käyttää hyviä tuotteita edullisesti, ansaita ekstraa tai luoda uran, Oriflame täydentää elämääsi. Päätät itse toimintatapasi, ja me olemme tukenasi.

Oriflamen avulla sinulla on mahdollisuus päästä myös matkoille edullisesti, eikä sinun tarvitse kuin myydä tuotteita. Voit toteuttaa unelmiasi ja edetä jopa kauneusneuvojaksi saakka tai jopa aluejohtajaksi.
Kiinnostuitko? Jos kiinnostuit, laita mulle sähköpostia (riikkanoriflame@gmail.com), niin kerron, mitä tietoja tarvitsen, jotta saan tehtyä sulle tunnukset. Oriflameen voit liittyä mukaan, kunhan olet vähintään 16-vuotias. Autan sinut alkuun ja toimin apunasi ongelmatilanteissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti