perjantai 2. lokakuuta 2015

Oriflamen jakso 14


Kuva varmaan kertoo aika paljon jo?
Oriflamessa alkoi jakso 14, jonka jälkeen on enää yksi jakso ennen kahta viimeistä joulujaksoa.
iik... onneksi olen ajatellut alkaa hankkia ihmisten lahjoja tänä vuonna hyvissä ajoin, jotta vältyn suurimmalta paniikilta.Kerron taas jakson uutuuksista, tarjouksista ja vinkkaan hieman, mitä itse aion tilata. Hirveästi en uskalla itselleni ostaa enää 2015 vuoden puolella mitään, koska olen kuluneen vuoden aikana ostanut aika paljon juttuja itselleni. Ongelma alkaa pian olla, miten saan kaikki mahtumaan johonkin!


Jakson 14 asiakasetuna on uudet Giordani Gold - sarjan aurinkopuuterihelmet hintaan 12,90€, kun tilaat jaksoesitteestä tuotteita 25€ arvosta. Aurinkopuuterihelmet löydät esitteen sivulta 2-3.


Giordani Gold - sarja sai tällä jaksolla paljon muitakin uutuuksia. Niihin lukeutuu myös nämä kaksi tuotetta. Kun ostat joko meikinalusvoiteen tai Age Defying - meikkivoiteen, voit ostaa meikkivoidesiveltimen hintaan 1,90€. Nämä löytyvät sivuilta 6-7.


Uudet luomiväripaletit & pidentävä ripsiväri löytyvät sivulta 9. Kun ostat joko luomiväripaletin tai ripsivärin, voit ostaa taskukokoisen meikkipeilin hintaan 1,90€.
Muut Giordani Gold - linjan tuotteet löydät sivuilta 10-13.


Naisten tuoksuista Miss Giordani on nyt tarjouksessa hintaan 19,90€. Tämä tuoksu on yksi oma suosikkini Oriflamen tuoksuista ja multa löytyy lähes kaikki Oriflamen naistentuoksut. Se löytyy sivulta 15. Muita naisten tuoksuja on sivuilla 45-55.


Nuortensarja VeryMe - sai uusia, ihania kynsilakkoja. Ne ovat nyt tarjouksessa 4,90€/kappale. Itse ostan kaikki 4 sävyä itselleni, koska sattuneesta syystä keräilen kynsilakkoja. Kynsilakat löydät sivulta 69. Muut VeryMe - sarjan tuotteet löytyvät sivuilta 68 ja 70-71


The ONE - sarjaan tuli uusia silmänrajauskyniä, joita haluaisin itse testata, mutta kun en kerran meikkaa usein, ei ole hirveästi järkeä ostaa uutta. Kuitenkin... Nämä geelimäiset silmänrajauskynät löytyvät sivulta 75, jossa on myös ohje kynän toisessa päässä olevan terottimen käyttöön.
Muita the ONE - tuoteperheen meikkejä löydät pitkin lehteä.


Sivulla 77 on kumpikin WonderLash - ripsiväri tarjouksessa. Vedenkestävä versio pysyy varmasti ja kestää itkua eikä lähde varisemaan ripsistä. Hinta on nyt 9,90€/kappale. Viereiseltä sivulta voit ostaa ripsarin kaveriksi voidemaisia luomivärejä hintaan 8,90€.


Uudistuneen Milk&Honey - sarjan palasaippua, nestesaippua & käsivoide löytyy sivulta 134-135. Suosittelen todellakin maitohunaja - sarjaa. Ne on ihanan tuoksuisia ja kaikki tuotteet ovat hoitavia.Esitteen takakannessa on hyväntekeväisyyssetti, jonka hinnasta menee 1€ Suomen SOS-lapsikylälle. Jokaisesta myydystä setistä lähtee aina osa SOS-lapsikylälle. Settiin kuuluu tällä kertaa käsivoide, suihkugeeli & TenderCare hoitovoide, joka tunnetaan myös nimellä ''ihmevoide''.


Wellness - sarjan tuotteita löydät sivuilta 97-103. Suosittelen edes kokeilemaan sarjan tuotteita. Itse käytän naisten Wellnesspackia säännöllisesti ja jaksan sen ansiosta paremmin ja vastustuskykykin on huomattavasti parempi, en sairastele juurikaan.

Love Nature - sarjasta löydät varmasti juuri sinulle sopivan tuotelinjan! Jos et tiedä omaa ihotyyppiäsi, ota yhteyttä niin autan selvittämään sen. Sarjan tuotteet näet esitteen sivuilta 105-107.

Sivilta 109-111 löydät Nature Secret - sarjan shampoita halpaan hintaan & sivuilla 108 ja 112-115 on muita saman sarjan tuotteita edulliseen hintaan.

Sivulta 117 alkaa Vartalo & hiukset - osio, jolta löydät tuotteita niin vartalolle, hiuksille kuin jaloillekin. Tuotteet löydät sivuilta 117-124.
Lisää jalkatuotteita sivuilla 126-127.
Käsirasvoja ja kosteuden pitävät käsineet löydät sivuilta 128-129.
Feminelle - sarjan intiimipesunesteet sivuilla 130-131 hintaan 4,90€/kappale.

Miesten tuotteita löytyy sivuilta 16-17 & 57-65.

Eleo - hiustuotesarja löytyy sivulta 20-21
Niitä kannattaa nyt ostaa, koska saa -38% alennusta normaalihinnoista.

Swedish Spa - sarjan tuotteet löytyy sivuilta 23-25.
Optimals - sarjan tuotteita löytyy sivuilta 27-33.

Nuorten ihonhoitolinja PureSkin löytyy sivuilta 34-35.


Jaksoesitteen löydät täältä.
Superlöytönurkka, jossa on nyt todella paljon kivoja tuotteita halpaan hintaan löytyy tästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti