maanantai 26. lokakuuta 2015

Oriflamen jakso 15, kohta se alkaa!


Niin, mikä alkaa kohta? No, minäpä kerron.. Nyt käynnissä oleva jakso on viimeinen jakso ennen joulumyyntejä. Vuoden kovimmat myynnit ovat ihan käsinkosketeltavan lähellä jo. Minua jännittää, vaikka en ihan tiiminvetäjä vielä olekaan. Varsinkin kun tiedän, mitä kaikkea kivaa tulee joulumyyntiin. Vuoden kohokohta on Oriflamen joulumyynnit!
Eletään nyt kuitenkin ensin tämä jakso 15 ennen kuin alan hypettää yhtään enempää, koska tämäkin jakso pitää sisällään mahtavia juttuja.

Mulla muuten tuli täyteen 2 vuotta Oriflamessa 18.lokakuuta, jes! 
Ja lisävuosia tulee vauhdilla ;)


Tällä jaksolla ennakkolanseerataan uusi ihonhoitosarja Novage Ultimate Lift, jonka nyt asiakkaatkin voivat ostaa ennakkoon. Novage Ultimate Lift - ihonhoitosarja lanseerataan varsinaisesti vasta ensivuoden alussa jaksolla 3. Tämä on siis todella mahtava mahdollisuus, jota ei kannata jättää käyttämättä. Sarja on tarkoitettu 25-vuotiaasta ylöspäin. Koko tuotesetin voit ostaa hintaan 149€, säästät 99€. Myös ecollagen & Time Reversing - ihonhoitosarjoista voi edelleen ostaa koko setin hintaan 119€.

Tämän jakson esite on myös isänpäiväesite, mistä syystä miehille on nyt paljon kivoja tarjouksia ja muutama uutuustuotekin. Itse hypetän nyt miesten uutta Possess - tuoksua, jonka naiset siis saivat jo viime jouluna. Pakko sanoa, että kummankin Possess - tuoksut vaikuttavat tosi hyvältä.


Asiakasetu tällä jaksolla on ihan huikea! Kun nyt tilaa vähintään 25€ arvosta tuotteita myyntiesitteestä, voi ostaa vielä tämän ihanan kasvojenpuhdistuslaitteen huippuedullisesti hintaan 17,90€. Sen normaalihinta on 40€, joten jos haluat tämän niin osta ihmeessä nyt tai anna lahjaksi jollekin. Laite löytyy esitteen sivulta 8-9.


Love Nature - sarja sai myös vahvistusta, uuden kuivalle iholle tarkoitetun oliiviöljysarjan, jota kuitenkin näyttäisi ainakin kuvan perusteella olevan rajoitettu erä, joten suosittelen ostamaan koko sarjan nyt. Koko sarjan hinta yhteensä on vain 12,90€. Sarjan löydät esitteen sivulta 31. Muut Love Nature - sarjan tuotteet löydät sivuilta 32-33.


Ihana maitohunaja - sarja on nyt täysin uudistunut. Tuotetta on kaikissa pakkauksissa sama määrä kuin ennenkin, vaikka niiden ulkonäkö ja koko on muuttunut. Tällä jaksolla uudistui vielä maitohunaja - sarjan shampoo, hoitoaine & hiusnaamio. Ne löydät sivulta 23. Muut maitohunaja - perheen tuotteet löydät sivuilta 21-22.


Hiukset sähköistyvät talvella ja syksyllä helpommin. Siihen on olemassa ratkaisu. Ongelmaan löytyy ratkaisu meidän HairX - sarjan tuotteista. Nyt hiuskiinne, muotovaahto & lämpösuojasuihke ovat tosi edullisia. Nämä löydät esitteen sivulta 63. Muita HairX - sarjan tuotteita löydät sivuilta 60-61. Sivulla 62 on erilaisia harjoja hiusten selvittämiseen, tupeeraamiseen ja kihartamiseen sekä föönaamiseen.


Meidän Wellness viettää synttäreitä! Jo 7 vuotta olemme saaneet nauttia terveydestä ja hyvinvoinnista osana Oriflamea. Näin talvella on usein liikkeellä flunssaa ja siihen on apua naisten ja miesten WellnessPack - pakkauksesta, joka sisältää vitamiineja ja hivenaineita, jotka vahvistavat vastustuskykyä ja edistävät hyvinvointia ja kauneutta. Itse käytän WellnessPackia ympäri vuoden, enkä sairastele juurikaan. Kahden vuoden aikana olen ollut vain kerran vuodessa kipeä Packin ansiosta ja jaksan paremmin pitkät päivät. Kaamos masentaa, mutta tämän kanssa jaksaa senkin yli loistavasti. Wellness - linjan tuotteet löydät sivuilta 65-69.


Puhuin muutama jakso sitten paljon Tenderly Promisesta, joka on nyt tämän kuvassa olevan Tenderly - tuoksun sisartuoksu. Tenderly promise on ehkä hieman vahvempi tuoksu kuin tämä, mutta pidän kummastakin. Tenderly promisen ostamalla autat meitä lahjoittamaan Suomen SOS-lapsikylälle rahaa. Nyt on lanseerattu erillinen hyväntekeväisyysesite, mutta siitä lisää hetken päästä... 
Naisten tuoksut löytyvät sivuilta 71-80


Sivulla 81 on muutamia vartalovoiteita, jotka ovat saman tuoksuisia kuin kyseiset tuoksut. Näitä ei ole vähään aikaan ollut myynnissä, mutta nyt taas on. Niiden hinta on 7,90€/kappale.


Ehkä kiinnostavin uutuus tällä jaksolla on sivellinkynä, jossa on pyöreäpäinen sivellin luomivärille, kulmakarvasivellin kulmavärille sekä vinokärkinen/suippokärkinen sivellin, jolla voi laittaa mm. huulipunan helposti. Sivellinkynän hinta on 4,90€ ja se löytyy sivulta 106.


Giordani Gold - sarja sai uusia huulikiiltoja muutaman. Nämä löytyvät esitteen sivulta 111. Muita Giordani Gold - sarjan tuotteita löytyy sivulta 103-110


Nuorten sarja VeryMe sai näin joulun alla muutaman uuden värillisen ripsivärin. Värejä löytyy sinisenä, ruskeana ja harmaana ja näitä voi käyttää yksistään tai tavallisen mustan ripsivärin päällä. Uutuus ripsivärit löytyy esitteen sivulta 121. Muut VeryMe - sarjan meikit löytyvät sivulta 120-123.


TheONE sai myös muutaman uuden meikkipaletin. Tällä kertaa kyse on huulipunapaleteista, joissa on kaikissa kolme eri värivaihtoehtoa. Paletteja on kolme eri sävyä ja niiden hinta on 9,90€/kappale. Nämä löydät sivulta 133.


Ah, ihana hunajatender <3
Varmaan sanomattakin selvää, että olen näiden pienten monikäyttöisten purnukoiden fani? Oriflamelle tuli nyt uusi luomuhunajatender, jota siis voi käyttää muiden tenderien tapaan niin huulirasvana, kuiviin kyynerpäihin, haavojenhoitoon ja lähes mihin tahansa muuhun. Käyttötapoja on monia ja mielestäni tällainen pitäisi löytyä joka taloudesta. 

Tämän lisäksi tendereitä on kirsikka, kookos, karamelli, vanilja & ruusu ainakin. 


Esitteen takakannessa on vielä jalkojen hemmottelusetti, johon kuuluu jalkavoide ja jalkaraspi. Voiteessa oleva setriöljy pehmentää kuivien ja karheiden jalkojen ihon suloisen pehmeäksi. Parhaan tuloksen saa, kun käyttää voidetta aamuin illoin puhtaisiin jalkoihin. 
Näiden yhteishinta on vain 5,40€.


Miesten tuotteet löydät esitteen sivulta 2-3 & 83-91.

Paljon kivoja asusteita löytyy sivulta 92-101.

Tarjouksessa olevia theONE meikkejä löytyy sivuilta 112-119 & 124-131.

Jalkatuotteita löytyy sivuilta 54-55.

Discover - sarjaa löytyy sivuilta 48-51 edulliseen hintaan.

Swedish Spa - sarjaa löytyy sivuilta 45-46

Sivulta 47 löytyy ihokarvojen poistoon Silk Beauty - sarjaa.

Nuorten ihonhoitosarja, Pure Skin löytyy sivuilta 42-43.

Optimals ihonhoitotuotteita löytyy sivulta 39-41.

Nature Secret - sarjaa löytyy sivuilta 25-29.

Ihonhoitotuotteita löytyy sivuilta 10-19.

Tällä jaksolla on myös nopeantilaajanetu, joka pitää tilata viimeistään 29.10.2015. 
Setin tuotteet löytyy täältä.

Tällä jaksolla on tuttuun tapaan normaali jaksoesite, johon pääset tästä.
Jakson lisäesitteeseen pääset tästä
Löytönurkka löytyy tästä.
SOS-lapsikylän hyväntekeväisyysesite, joka on voimassa vuoden 2015 loppuun, löytyy tästä.

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Voisitko kertoa miten päädyit töihin oriflamelle? :) mitä työhösi kuuluu?
  Yksi sukulainen on myös oriflamella ja tykkään tosi paljon heidän tuotteista! Toi hunaja tender kuulostaa ihanalta! Joku noista mulla olikin joskus, olisikohan ollut ruusu? Ja kovasti tykkäsin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! (:
   Laitatko mulle sähköpostiosotteen niin kerron sen sulle ja kerron vähän minkälaisia mahdollisuuksia Oriflame voi sulle tarjota (:

   Poista