keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Viimeiset ostokset tänä vuonna

Okei, ei nämä ihan viimeisiä ole, koska ostan ehkä Oriflamen uutuuksia vielä muutamalla jaksolla itselleni. Mutta mitään muuta en osta enää tänä vuonna lukuun ottamatta ihmisten joululahjoja, joita siis alan piakkoin ostella, jotta säästyisin stressiltä.Ensimmäisenä ostoksena on viimeisin pakettini. Tilasin Beautypopup.fi verkkokaupasta vähän suosittujen merkkien tuotteita itselleni testattavaksi. Kuvassa näkyy omasta mielestäni ehkä liikaakin hypetetyn EOS - merkin huulivoiteita. Kokeilin tuota vaaleamman pinkissä pakkauksessa olevaa rasvaa, enkä pitänyt sitä niin hirveän erikoisena. Tuo tummempi tulee olemaan joko arvontapalkinto tai jonkun joululahjan yksi tuote ja on siis korkkaamaton, vaikka otin kummankin paketista pois. Lisäksi siinä on Victoria's Secretin hajuvesi, tuoksuna Coconut Passion. Olen siitä tykännyt kyllä. Sitten siinä on NYXiltä dark circle concealer, sävyssä Fair & muutama NYXin huulivoide ja peiteväripaletti. Models Ownilta ostin pikakuivattavan kynsilakan, kynsilakanpoistoaineen & muutaman koristelulakan. Kuplamuovin sisällä on vielä Nafhan arganöljy, joka siis on pelkkää arganöljyä & luomutuote. Se sopii niin kasvoille kuin hiuksillekin ja olen sitä hiuksiin jo kokeillut, enkä voisi elää enää ilman sitä, vaikka se vähän hintava onkin.

Kirjoitin jo aiemminkin jutun Beautypopup.fi - verkkokaupasta. Lue juttu tästä ja tutustu kauppaan! (:

Seuraavaksi on toiseksi viimeinen tilaukseni, jonka tein the Body Shopin verkkokaupassa, vaikka toki olisin voinut mennä ostoksille ihan liikkeeseen saakka. Porissa Body Shopin ainoa liike on kauppakeskus Puuvillassa. 

Ostin Body Shopista kolme isoa suihkugeeliä.
1. Arganöljy suihkugeeli
2. Satsuma suihkugeeli
3. Mango suihkugeeli

Niiden lisäksi ostin shampoon, Mango edT & kynsilakanpoistoaineen, jota en ole vielä testannut kun en ole aikoihin lakannut kynsiänikään. Ne pitäisi viilata, mutten koskaan viitsi... :D
Lisäksi Body Shopista tuli mukava kasa näytteitä eri tuotteista tilauksen mukana.


Viimeinen, muttei vähäisin...

Sokoksissa vietettiin viime viikolla 3+1 päiviä, jolloin oli huima määrä tuotteita tarjoushinnoin. 
Kävin Sokoksessa viime viikolla kahteen otteeseen, ensimmäisen kerran keskiviikkona tarjousten alkaessa ja toisen kerran torstaina. Kuvassa on vain keskiviikon tarjoustuotteet.

1. Matkakokoisia tyhjiä purkkeja (niitä tarvitsee aina)
2. Muutama kuivashampoo
3. Garnierin seka- ja normaalille iholle sopivia puhdistusliinoja. Käytän niitä aamuisin, jotta kasvoni eivät näytä väsyneiltä, jos en jaksa raahautua suihkuun.
4. Garnierin 3-in-1 puhdistusgeeli, jota voi käyttää naamiona, kuorintana tai puhdistusgeelinä. Olen kuullut tästä paljon hyvää, joten haluan itsekin kokeilla onko tämä kaiken sen hypetyksen ansainnut! (:
5. Blistexin huulivoide, joka suojaa kaikkia luonnon viittä sääolosuhdetta vastaan
(tuuli, kylmä, kuuma, aurinko, kuivuus)

Toisena päivänäni mukaan lähti muutama säästöpakkaus ylläolevia samaisia Garnierin puhdistusliinoja, Escadan tuoksucollection, joka kyllä oli pieni pettymys...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti