perjantai 13. marraskuuta 2015

Joulumyynnit ovat täällä: Oriflamen jakso 16 Vuoden ensimmäinen joulujakso 16 on nyt alkanut ja sen näkee esitteestäkin. Koko esite on sävyltään joulunpunainen ja täynnä mahtavia tarjouksia ja uutuuksia. Uutuuksia on nyt aika paljon ja kivoja asusteitakin on paljon tarjouksessa.Jakson 16 toivetarjouksena on nyt uudet Essence & Co - sarjan käsisaippua, käsi- ja vartalovoide sekä lisäksi niiden alusta. Nämä voit ostaa hintaan 14,90€ kun ostat 30€ arvosta tuotteita jakson 16 myyntiesitteestä. Tarjous löytyy sivulta 8-9.


... Ja koska on joulu tulossa, tulee naisille myös luonnollisesti muutama uutuustuoksu. Tällä jaksolla lanseerataan niistä toinen, joka on nimeltään Giordani Gold Essenza EdP. Sen voit ostaa tällä jaksolla hintaan 39.90€. Essenza on yksinomaaan Oriflamelle suunniteltu tuoksu ja sen on suunnitellut parfymeeri Fabrice Pellegrin, joka on luonut tuoksuja myös mm. Roberto Cavalille, Nina Riccille ja Paco Rabanelle. Sama henkilö on luonut Oriflamelle Essenzan lisäksi Paradisen, Eclat Femmen, Volaren ja Flamboyant Privén. Tuoksu löytyy esitteen sivulta 5
Muut naisten tuoksut löytyvät sivuilta 99-107.


Giordani Gold - sarja saa nyt myös muita uutuuksia tuoksun lisäksi. Näistä mainittavia ovat ainakin uusi GG:n meikkipaletti, joka sisältää 4 luomiväriä, 2 huulikiiltoa, yhden korostusvärin sekä yhden poskipunan. Paletin hinta on 29,90€.
Lisäksi uutena tulee myös muutama kynsilakkasävy sekä huulipunia. Giordani Gold - sarjan tuotteet ovat esitteessä sivuilla 6-7 & 56-65.


Esitteen sivulta 13 sivulle 21 asti on paljon ihonhoitotuotteita tarjouksessa. Seteistä on pakko nostaa esille oma suosikkisarjani True Perfection, joka on tarkoitettu 25-35 vuotiaille naisille, mutta itse käytän jo kaikkia sarjan tuotteista ja olen tykännyt siitä paljon! 


Miehillekin on omat tarjoussettinsä ja -tuotteensa. Tarjouksista ensimmäinen löytyy sivulta 22-25. Lisää miesten tuotteita ja kivoja tarjouksia löytyy sivuilta 109-119 sekä 134-135.


Esitteen kivoin tuote on mielestäni tässä. Meidän uusi luomuhunaja tender <3
Voit ostaa tavallisen, tuoksuttoman tenderin hintaan 5,90€ tai voit ostaa kaksi tenderiä hintaan 7,90€. Tendertarjous löytyy sivulta 33.


Perheen pikku prinssille ja prinsessallekin on nyt omat tuotteet. Poikien tuotteissa koreilee tänä jouluna Spiderman ja tyttöjen tuotteissa huippusuositun Disney-elokuva Frozenin Elsa & Anna. Setit löytyvät esitteen sivuilta 40-41.


Omasta mielestäni paras juttu on nyt se, että Oriflamen kynsikoristeet ovat tehneet paluun! Näitä on moni pitkään odottanut ja nyt ne ovat täällä. Kun ostat The One Long Wear Nailpolish kynsilakan hintaan 7,90€ voit ostaa kynsikoristeet hintaan 1,90€. Kynsikoristeet löytyvät esitteen sivulta 57. Lisää kynsijuttuja sivulta 56.


Nuorten meikkisarja VeryMe - sai nyt myös uuden sarjan alleen. Sarja on nimeltään Very Me Sparkle, joka sisältää nyt uutena ripsivärin, rajausvärejä ja muutaman kynsilakan. Sparkle-sarja löytyy sivulta 69. Muut VeryMe-sarjan tuotteet löytyvät sivuilta 66-68.


Sivulta 34 löytyy ihanan maitohunaja - sarjan shampoo, hoitoaine & hiusnaamio settihintaan 14,90€. Tämä hoitava hiustenhoitosetti on kiva joululahjaidea ja vaikka ihan omaankin käyttöön. 


Esitteen sivulla 145 on kiva setti jaloille. Setti sisältää kosteuttavan ja jalkoja pehmittävän jumbokokoisen jalkarasvan sekä ihanat, polyesterisukat, jotka on pakattu kuppikakkulaatikkoon. Sukkien ja voiteen hinta yhteensä on 18,80€. Lisää samankaltaisia tarjouksia löytyy sivuilta 132-145


Takakannessa on vielä silmämeikkitarjous. Voit ostaa jouluisen, säihkyvän WunderLash ripsivärin hintaan 5,90€ ja siihen sopivan rajauskynän hintaan 4,90€!

Lisäksi myyntiesitteen tarjouksia:

Käsille kiva, jouluinen tuotetarjous löytyy sivuilta 146-147.
Wellness - sarjan tuotteet löytyvät sivuilta 93-97.
Love Nature - sarjaa löytyy sivuilta 88-89.
Nuorten ihonhoitosarja PureSkin löytyy sivulta 82.
Paljon kivoja asusteita ja koruja sivuilta 72-77.
Koristeita, ja paljon muuta pientä löytyy sivuilta 43-47.
Swedish Spa - sarjan käsienhoitosetti löytyy sivulta 36 superedulliseen hintaan.
Huulipunia ja theOne huulivoide löytyvät sivuilta 30-31.

Tällä jaksolla on myös lisäesite, jonka muutaman tarjouksen haluan mainita ihan erikseen.

Sivulta 4 löytyy kivoja mukeja & ihana suklaa- ja jääpalamuotti.
Sivulta 5 löytyy laukkuja ja sivellinsetti.
Sivuilta 6-8 löytyy ihanan Royal - sarjan koruja nyt superedullisesti!
Takakannesta löytyy vielä pari silikonista leivontavuokaa.Jaksoesite löytyy tästä.
Lisäesite löytyy tästä.
Löytönurkka jaksolla 16 löytyy tästä. 
Auta Suomen SOS-lapsikylän lapsia ostamalla tämän esitteen tuotesettejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti