keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Oriflame 2016: Jakso 1


Oriflame sanoi jo hyvästit vuodelle 2015 ja toivotti tervetulleeksi vuoden 2016.
Minä toivotan vuoden 2016 tervetulleeksi vasta huomenna puolenyön aikaan, kun vuorokausi vaihtuu.

Joka tapauksessa. Vuosi 2016 tuo Oriflameen paljon kivoja uutuuksia ja tarjouksia. Ja koska muuallakin on nyt joulun jälkeen alennusmyynnit, niin Oriflamellakin on. Esite on täynnä aletarjouksia ja mahtavia uutuuksia sekä miehille että naisille & lisäksi meillä on myös erillisenä talvibasaari, jossa on lisää aletarjouksia.


Jaksolla 1 toivetarjouksena on upea 4 tuotteen setti hintaan 12,90€ kun ostat jaksoesitteestä yhteensä 25€ arvosta muita tuotteita. Kuvan setti löytyy sivulta 5 ja pitää sisällään joulukalenterissakin olleen maitohunaja käsi- ja kokovartalovoiteen, maitohunajapalasaippuan, Nature Secret Aloe Vera & Vesimeloni suihkugeelin sekä Nature Secret Venhnä & kookos-sampoo kuiville ja vahingoittuneille hiuksille.


Uutuutena tulee ihana violetinsävyinen pyyhesetti, johon kuuluu käsipyyhe ja kokovartalopyyhe. Voit ostaa setin hintaan 9,90€ jos tilasit jaksolla 17 asiakasetuna olleen Diamond Cellular Anti-ageing-voiteen ja ostat nyt sivun 5 tuotesetin. Voit ostaa sen ilman noita ehtojakin, mutta silloin hinta on 19,90€. Itse ajattelin tilata ainakin itselleni tämän setin.


Kulmavärisetti on nyt hyvässä tarjouksessa, 6,90€. Setti sisältää 2 kulmaväriä ja kulmavahan, jolla saat kulmakarvat pysymään haluamassasi asennossa koko päivän. Lisäksi setissä tulee mukana 2 sivellintä. Vaalea on vahalle ja musta on kulmaväreille. Mulla on tämä setti ja oon tykännyt käyttää tämän lisäksi vielä Giordani Gold - tuoteperheen värillistä kulmavahaa.


Oriflame ei unohda uutuuksien kohdalla miehiä!
North for men - sarja uudistuu. Koostumusta on muutettu parempaan suuntaan vastaamaan nykypäivän miesten tarpeita entistä paremmin. Antioksidanttisesta ruusunjuuresta kehitetty Arctic Pro Defence - aktiiviaine on saanut rinnalleen sinkin. Tehokas ruusunjuuri & sinkki tukevat toisiaan vahvistaen ihoa ja parantaen ihon puolustuskykyä. Tunne virkeys ja raikkaus ihollasi päivittäin ja tiedät olevasi valmis päivän haasteisiin!

Tällä jaksolla uutena tulivat partabalsami & hius&vartalonpesuneste, jota tilaan omalle isälleni kokeiltavaksi.
Uutuudet löydät sivulta 25. Viereisellä sivulla on viimeistä kertaa esitteessä olevat vanhan North for men - sarjan kasvovoide & partavaahto. Ne uudistuvat tulevilla jaksoilla.

Kun nyt alettiin puhua miehistä tässä välissä, jatketaan vielä!
Sivuilla 26-27 on miesten tuoksuja ja deodoranttia tarjouksessa, alk. 3,90€.

Miesten WellnessPack löytyy esitteen sivulta 47 hintaan 32,90€. Suosittelen ottamaan Packin toimituspalveluna, jolloin joka neljäs Pack on ilmainen. Pack sisältää ihon kuntoon, jaksamiseen ja vastustuskykyyn vaikuttavia aineita. Itse syön Packin naistenversiota, enkä sen ansiosta sairastele juuri koskaan, vaan pysyn terveenä ja jaksan paremmin varsinkin talvella, kun on pimeää. Lisäksi ihoni on paremmassa kunnossa kuin olisi ilman tätä.

Muita Wellnesstuotteita, jotka kaikki sopivat koko perheelle löydät sivuilta 49-51.

Miesten tuoksuja löytyy esitteen sivuilta 95-101. Monet niistä ovat nyt tarjouksessa, mm. Excite Force, joka on yksi omista suosikeistani.

Oriflamessa melkein kaikki ihonhoitotuotteet sopivat myös miehillekin. Ihonhoitotuotteita löydät sivuilta 44-45 & 114 & 122-125

Jalkojenhoitotuotteetkin sopivat kaikille. Ne löydät sivuilta 106-107 & 132-133

Myös kaikki suihkugeelit ovat sellaisia, että niitä voi käyttää myös mies niin halutessaan. Feminelle - sarjaa löydät sivuilta 130-131.
Discover - suihkugeelejä löytyy sivulta 128-129.


Sitten takaisin naistentuotteisiin.
Tällä jaksolla siveltimet on ihan superhyvässä tarjouksessa. Voit ostaa kaikki Oriflamen siveltimet yhteishintaan 29,30€ (normaalisti 49,30€) tai voit ostaa niitä myös yksittäisinä, jolloin hinnat ovat 2,90€ - 5,90€. Siveltimet löytyvät esitteen sivuilta 62-63.


Nuortensarja Very Me - sai nyt myös uutuusluomiväripaletin, jossa on 8 upeaa roosan ja ruskeansävyistä väriä, joilla saat helposti tehtyä vaikka kivan smoky eye - lookin. Very Me - sarja löytyy sivuilta 68-71.


Uutuussarja HairX Time Resist lanseerattiin nyt. Olen erityisen iloinen siitä, että sarjan shampoo ja hoitoaine ovat ensimmäistä kertaa pumppupullossa. Hyvästi pyöritettävät korkit, tervetuloa helppo elämä!
Sarja sopii kaikille hiustyypeille ja auttaa kuivuuteen, hiusten haurauteen, elottomuuteen, ohenemiseen ja karheuteen. Ja vaikka sarja on ''ikääntyvien'' hiusten, sitä voi käyttää kuka tahansa. 
Uutuussarja löytyy sivulta 108-109.


Esitteen takakannessa on vielä tarjouksessa hyvin peittävä Giordani Gold - sarjan Age Defying - meikkivoide hintaan 11,90€. Valittavana on monta eri sävyvaihtoehtoa.

Nuorten ihonhoitosarja Pure Skin löytyy esitteen sivuilta 44-45

20-35 vuotiaiden True Perfection ihonhoitosarja löytyy sivulta 34-35. 
Tää on ihan mun lemppari ihonhoitosarja Oriflamella! ♥

Naisten tuoksut löytyvät sivuilta 28-29 & 83-93.
Eleo-sarjaa ja HairX - sarjan tuotteita löytyy sivuilta 110-111.

Kynsiä ja käsiä on myös hyvä hemmotella ja huoltaa aktiivisesti. Siihen tarkoitukseen löytyy apua sivuilta 10-11, 23 & 112-113.

Giordani Gold - sarjaa löytyy sivuilta 53-57.
Sivulta 58 aina sivulle 61 saakka löytyy theONE - meikkejä edullisesti. 
Paljon kivoja asusteita ja koruja löytyy sivulta 72-81. Niiden joukossa on nyt myös ensimmäistä kertaa asiakkaalla mahdollisuus tilata edustajien joskus lahjaksi saama kirjekuorilaukku ja theONE korurasia.

Jaksoesite löytyy tästä.
Talvibasaarin tarjoustuotteet löytyy tästä ja niitä voi tilata koko jakson 1 ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti