perjantai 22. tammikuuta 2016

Jakso 2 - tarjouksia ja uutuuksia


Jakso 2 alkoi tänään ja toi tuttuun tapaan mukanaan jonkin verran uutuuksia ja kivoja tarjouksia. Nyt tarjouksessa on jopa sellaisia tuotteita, joita ei muuten enää saa, koska ne ovat joko poistuneet tai ne ovat uudistumassa jossain vaiheessa. Kerron niistä hieman tarkemmin pian.


Jakson 2 toivetarjouksena on uuden Love Potion Secret - sarjan alusasesetti. Saat sekä takin että alushousut ja topin yhteishintaan 44,80€. Kun ostat vähintään 25€ muita tuotteita esitteestä, voit ostaa yhden asusteen hintaan 19,90€. Kaikki kolme asustetta yhteishintaan 44,80€. Toivetarjoustuotteet löytyvät sivuilta 4-5.


Uusia asusteita, uusi upea Love Potion Secret - parfymi. 
Tuoksu on nyt tarjouksessa 29,90€ ja se löytyy sivulta 3.Essence & CO - sarjaan tuli uutena sitruuna & rautayrtti suihkugeeli, joka sopii päivittäiseen vartalon pesuun. Tuote on dermatologisesti testattu. Siinä on raikas ja miellyttävä tuoksu ja hintaa sillä on nyt vain 11,90€ (normaalisti 18€). Tuote löytyy sivulta 9. Samalla aukeamalla on myös muita sarjan tuotteita edulliseen hintaan.


Mä olen käsivoidefriikki ja aina kun näen, että Oriflame on lanseerannut uuden käsivoiteen, sitä on vaan ihan pakko ostaa kokeiluun! Nyt on lanseerattu uusi, ihanassa pinkissä pakkauksessa oleva Lace Love käsivoide. Tuoksusta en uskalla sanoa vielä mitään, koska en ole testannut. Käsivoiteen hinta on nyt 3,90€. Lisäksi samaan sarjaan on palasaippua, joka on samantuoksuinen kuin käsivoide. Sen hinta on nyt 1,90€. Tuotteet löytyvät sivulta 11.

Eikä tässä vielä kaikki!
Nimittäin, kun ostat sekä käsivoiteen että palasaippuan (niiden yhteishinta on vain 5,80€), voit ostaa kosteuden pitävät käsineet hintaan 1€, mikä on siis aivan huipputarjous. Käsineiden idea on se, että ne eivät ime voidetta itseensä kuten muut käsineet, vaan ne auttavat voidetta imeytymään käsiin ja näitä käytettyäsi esim. yön yli, sinulla on ihanan pehmeän ja hoidetun tuntuiset kädet.


Sivulla 13 on uusi sumuiseen smoky eye - silmämeikkiin sopiva ripsiväri sekä luomivärikynä, jolla on helppo värjätä luomet tai vetää tarkka, pehmeä rajaus silmiin. Voit ostaa vaikkapa 2 ripsiväriä tai 2 luomivärikynää yhteishintaan 13,90€. Tuotteet löytyvät sivulta 13.


Punastuneet posket ovat merkki rakkaudesta - kuten myös se tosiasia, että rakastuneena panostamme ulkonäköömme enemmän. Giordani Gold - aurinkopuuterihelmien avulla voit punastella joka päivä ja näyttää säteilevän kauniilta. Tällä jaksolla aurinkopuuterihelmet hintaan 14,90€. Jos sinulla on jo aurinkopuuterihelmet, mutta haluat siveltimen, sen hinta on 5,90€. Jos taas ostat aurinkopuuterihelmet, voit ostaa siveltimen hintaan 1€. Tuotteet löydät sivuilta 14-15.


Nyt hypätäänkin mielenkiintoiselle alueelle, Nimittäin meidän ihana Giordani Gold Essenza voitti Beauty Awardsit ja pääsi vuoden tuoksuksi 2016! Eikä turhaan. Tämä on todella ihana juhlaparfym, joka tuo pientä ylellisyyttä arkeenkin. Parfymin hinta on nyt 42,90€ mikä ei sinänsä ole paha, koska tuosta riittää pitemmäksikin aikaa. Samalla aukeamalla on myös Giordani Gold - sarjan huulipunia. Tuotteet löytyvät sivuilta 16-17. Lisää Giordani Gold - sarjan tuotteita löydät sivuilta 49-55.


Myös Kotiliesi - lehden toimitus valitsi vuoden suosikkituotteensa. Oriflamen tuotteista parhaaksi ylsi The One color unlimited - luomiväripuikko. Enkä tätäkään ihmettele, sillä tuote on pitkäkestoinen ja vedenkestävä sekä niissä on upea pigmentti. Voidemainen koostumus on myös rasvaa hylkivä, joten jos sinulla on rasvaiset luomet, eikä mikään tunnu oikein pysyvän. Kokeile ihmeessä näitä! Puikot löytyvät esitteen sivulta 59.


Tämä on mun siskon suosikkimeikkivoide. Ei suostu edes käyttämään enää muuta meikkivoidetta :D
Meikkivoide pysyy iholla jopa 25 tuntia eikä hankaudu päivän aikana pois. Peittävyys on keskitasoa, joten jos haluat täydellisen peittävyyden, käytä peiteainetta. Nyt on tarjouksessa myös EverLashting peiteaine, josta puolestaan olen minä tykännyt. Vaikken usein meikkaakaan, mutta silloin kun jaksan siihen vaivautua, peitän tällä yleensä aknen ja tummat silmänaluset. Tuotteet löytyy sivulta 64.


Optimals Body - sarjan vartaloemulsiot on nyt myös hyvässä tarjouksessa, 6,90€/kappale. Näitä löytyy kosteuttava, kiinteyttävä sekä ihoa pehmittävä. Optimals Body - sarja löytyy sivuilta 116-117. Sivuilta 114-115 löytyy lisää Optimals - sarjaa.


Tätä mahtavaa tarjousta liputinkin jo eilen facebooksivullani. Neljä erilaista, hyvin monikäyttöistä pikkutenderiä sisältävä lahjarasia on nyt superedullinen, vain 19,90€. Rasia sisältää toffeen, kirsikan, vaniljan ja kookoksen. Lisäksi tuoksuina on luonnonhunaja sekä ruusu. Tuoksullisten lisäksi on myös perustender, joka on tällä jaksolla 10€. Perustender sopii myös lemmikin halkeilleiden tassujen hoitamiseen. Suosittelen ostamaan ja hoitamaan rakkaan perheenjäsenen tassut kuntoon. Rasia löytyy esitteen sivulta 135.


Miehille on tällä jaksolla tarjolla mukava uutuus; jaksolla 1 lanseeratut hius- ja vartalonpesuneste & partabalsami lahjapakkauksessa! Lahjapakkaus tuotteineen maksaa vain 11,90€. Lisäksi nyt tuli uutena saman sarjan partavaahto hintaan 7,90€. Tuotteet löydät sivuilta 22-23. Lisää miesten tuotteita löytyy sivuilta 18-21, 39-47. Näiden tuotteiden lisäksi miehet voivat käyttää kaikkia suihkugeelejä, shampoita, hoitoaineita ja lähes kaikkia ihonhoitotuotteita niin halutessaan. Eikä huulirasvakaan kielletty ole! ;) Toki, tiedän että jotkut miehet tykkää myös meikata vaikka ihan ripsiväriä käyttämällä ja minä myyn mielelläni myös meikkaamisesta pitävälle miehelle tai sitä työkseen tekevälle kosmetiikkaa! 


Tässä tuleekin heti sellainen setti, joka sopii ehdottomasti myös miehille!
Takakannessa on tarjouksessa vielä halkeilevien kantapäiden jalkavoide ja tehokosteuttava jalkanaamio. Niiden hinta on 4,90€/kappale. Voit ostaa vaikka molemmat eikä hinta siltikään ole kuin 9,80€. Jos ostat molemmat tai vain toisen tuotteen, saat kosteuden pitävät sukat kaupan päälle!!


On ihan pakko mainita erikseen lisäesitteestä tämä yksi tarjous ennen kuin menen myyntiesitteen muihin tarjouksiin ja tuotteisiin. Tämä ihana pikku kitti on peitevoidepaletti, joka sisältää kolme väriä, joilla kaikilla on oma tehtävänsä. Vihreä neutraloi punaisuutta, beige peittää ja vaalea sopii silmäluomien pohjustamiseen ennen luomiväriä ja sillä saa myös tummat silmänaluset piiloon. Minä, siskoni ja moni muu asiakkaani tykätään käyttää tätä paljon! Nyt kannattaa ostaa tätä vaikka muutama ylimääräinenkin kappale varastoon, ettei vaan lopu kesken! 

Ei ole pitkää aikaa, kun siskoni kysyi minulta, onko tätä vielä. Silloin jouduin vastaamaan, ettei ole, mutta nyt tätä taas on hetken myynnissä! Tuotteen pitäisi uudistua jossain vaiheessa theONE:n tuoteperheeseen.


Nuorten Pure Skin - ihonhoitosarja löytyy sivuilta 118-119. 
Love Nature - sarjaa löytyy sivuilta 124-127.
Lasten Spiderman ja Frozen - setit löytyvät sivulta 103. 
Jalkojen ja vartalonhoidon tuotteita löytyy sivuilta 95-101.
Hiustenhoitotuotteita löytyy sivuilta 87-93.
Wellness - tuotteista teen erillisen jutun, mutta ne löytyvät sivuilta 81-85.
Nuorten sarja VeryMe löytyy sivuilta 68-73.
Paljon theONE tuotteita löytyy sivuilta 56-67.
Naisten tuoksut löytyvät sivuilta 19-21 & 29-38.


Jakson 2 esite löytyy tästä.
Outlet-esite löytyy tästä.
Löytönurkka löytyy tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti