perjantai 12. helmikuuta 2016

Kohti kevättä mennään - Oriflamen jakso 3

Taas on se aika, kun Oriflamessa vaihtuu jakso. Jakso 3 tuo mukanaan jo viime vuoden lopulla myyntiin tulleen NovAge Ultimate Lift - ihonhoitosetin ja paljon muita kivoja uutuuksia ja tarjouksia. Jakson 3 kansi on harmahtavansävyinen.


Tällä jaksolla on myös Nopean Tilaajanetusetti. Siihen kuuluu tällä kertaa Optimals - sarjan kuivalle/herkälle iholle sopivat puhdistusemulsio & kasvovesi. Setin hinta on 11,90€ ja tarjous on voimassa 18.helmikuuta asti, joten kannattaa olla nopea jos haluat setin!


Jakson 3 esitteen sivulta 13-14 löytyy toivetarjous, joka sisältää tällä kertaa Oriflamen myydyimmän ripsivärin ja rajauskynän. Saat setin hintaan 9,90€ kun tilaat jakson 3 esitteestä muita tuotteita yhteensä 25€ arvosta. (Setin arvo on 27€)


Kun nyt tilaat koko NovAge setin, saat pussukan hintaan 4,90€
Voit toki myös ostaa tuotteet erikseen, jolloin hinta on hieman kalliimpi. NovAge löytyy esitteen sivuilta 3-9.Naisten tuoksut saivat peräti 2 vahvistusta rinnalleen! 
Toinen niistä on tämä Delicate Cherry Blossom. 
Tuoksu löytyy esitteen sivulta 15.

''Kirsikkapuun kaunis kukinto on vangittu tähän upeaan, vaaleanpunaiseen ja hentoon naiselliseen tuoksuun. Pakene köynnösten täyttämään hedelmätarhaan.'' 


Toinen Women's Collection - sarjan tuoksu, Innocentwhite Lilac, löytyy esitteen sivulta 29. Lisää naisten tuoksuja sivuilla 91-97.

''Kuvittele paikka, jossa voit renttoutua ja virkistäytyä. Paikka, joka tuoksuu valkoisilta syreeneiltä ja saa sinut unohtamaan arjen kiireet. Kuvittele itsesi kukkia täynnä olevaan puutarhaan. Kun astut puutarhaan, näet ensimmäisenä kasteisia, vihreitä lehtiä. Syvemmällä puutarhassa puuterimaiset, valkoiset syreenit johdattavat sinut kohti puita ja samettisia heliotrooppeja.''Korostushelmet ja puristepuuteri tulivat nyt uusina tuotteina ja kumpikin on nyt hyvässä tarjouksessa. Tuotteet löydät esitteen sivulta 17.


Sivulta 35 löytyy hyvään hintaan HairX Restore Therapy - setti, johon kuuluu shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio.Oma suosikkini uutuuksissa on ehdottomasti HairX CC Cream! Miksikö? Koska siinä on 10 erilaista ominaisuutta, mikä on syy siihen, ettet tarvitse muuta hoitoainetta. Se sopii lisäksi myös lämpösuojaksi hiuksia kihartaessa tai suoristaessa ja on nyt tarjouksessa hintaan 9,90€. Tuote löytyy sivulta 49. Lisätietoa ja ohjeita tämän käyttöön löydät täältä.Optimals pinkki ja vihreä sarja nyt alessa. Sarjat sopivat kaikenikäisille. Vihreä on rasvoittuvan ihon ja pinkki kuivan/herkän ihon sarja. Tuotteet löytyvät sivulta 69. Muita Optimals - sarjan tuotteita löydät ainakin sivuilta 70-73 sekä 83.


Wellness tuotteet löydät sivuilta 85-89. Nyt uutena on tullut metallinen säilytyspurkki shake- ja keittojauheita varten. Saat sen hintaan 9,90€ kun ostat Wellness shaken, keiton tai Packin. Myös toimituspalvelun aloittaminen on yhä mahdollista. Toimituspalvelussa joka neljäs tuote (shake, keitto, Pack, WellnessKids) on ilmainen. 
Kerron mielelläni toimarista lisää!


Miesten S8 ja Signature tuoksut saivat rinnalleen nyt Roll-On deororantit, Miesten tuotteet löytyvät tässä esitteessä sivuilta 99-107. Miehet voivat käyttää myös kaikkia suihkugeelejä ja shamppoita sekä Wellness - tuotteita.


Sivellinsetti. Iso sivellin on kivan pehmeä ja sopii ainakin puuterin laittamiseen. Setti on väriltään kauniin pinkki ja hintaa sillä on 14,90€. Setti löytyy sivulta 122.


Kulmatussi. Tai oikestaan kulmakynä, tuli nyt uutuutena ja tätä testanneet edustajat ovat ainakin tykänneet minä mukaanlukien. Kynällä saa selkeän ja pitkäkestoisen kulman aikaan eivätkä ne näytä liian piirretynnäköisiltä. Hinta nyt 6,90€ (normaalisti 10€). Tuote löytyy sivulta 109. Samalla sivulla on myös vedenkestävän silmämeikinpoistoaine sekä Poppy- meikkipussi (19x 7 x 10cm).


Sivulta 112 löytyy irtopuutereita, puuteri ja peiteaine. Väritön valkoinen irtopuuteri mukautuu oman ihosi väriin, joten sitä ei näe lainkaan ja se saa meikin pysymään pidempään. 


Esitteen takakannessa on kiva tarjous uudesta Bright Bouquet - sarjasta. Sarjaan kuuluu käsivoide ja suihkugeeli. Niiden kanssa on vielä kristalliviila, jolla saa kynnet hyvin kuntoon. 
Koko setin yhteishinta on vain 8,30€!


Sivulta 111 löytyy huultenrajauskyniä, huulikiiltoja ja 
oma suosikkini, BB-huulivoide tarjoushintaan!

Paljon osta 2, maksa 1 tarjouksia löytyy sivuilta 124-135.

Nuorten Very Me - meikkisarjaa löytyy sivuilta 120-121.

Pure Skin ihonhoitosarja löytyy sivuilta 80-81.

Love Nature - sarjaa löytyy sivuilta 74-79.

20-30 vuotiaille sopiva True Perfection - ihonhoitosarja löytyy sivuilta 66-67
Sarja uudistuu jaksojen 4 ja 5 esitteissä ja palaa NovAgen alle. Vain pakkaus muuttuu ja sarja saa vanhojen tuttujen tuotteiden lisäksi puhdistusemulsion ja kasvoveden.

Discover - sarjaa löytyy sivuilta 56-59 sekä 32-33.

Milk&Honey - sarja löytyy sivuilta 54-55. Minisetti sivulla 51.

Paljon Nature Secret - sarjan tuotteita löydät sivuilta 52-53.

Feminelle - sarjaa löydät sivuilta 44-45.

Swedish Spa ja Silk Beauty - sarjaa löytyy sivuilta 42-43 sekä 30-31.

Feet up - tuotteita jaloille löydät sivulta 38-41
Sivulla 38 myös käsivoiteita ja kosteuden pitävät käsineet.


Sivulta 25 löydät ihanan My Red - tuoksun ja vartalovoiteen edulliseen settihintaan.

Koruja ja asusteita löydät sivuilta 18-19 sekä 114-117.


Jakson 3 myyntiesite löytyy täältä.
Basaari, jossa on paljon tuotteita edullisesti, löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti