maanantai 7. maaliskuuta 2016

Äitiyspakkaus 2016Nyt varmaan moni kuvittelee, että olen raskaana kun alan puhua äitiyspakkauksesta? Ehei, en suinkaan. Vaan haluan tuoda ilmi oman mielipiteeni suurehkon kohun aiheuttaneesta vuoden 2016 äitiyspakkauksesta. Se kun on jakanut mielipiteet kahtia niin nykyisten kuin tulevienkin äitien kesken, mutta mahtuupa sekaan vielä lapsettomia kuten vaikka minä. Kohu on aiheutunut äitiyspakkauksessa olevien vaatteiden väristä. Jotkut ovat jopa todenneet, että säälivät tyttölapsia, koska pakkauksessa ei ole heille juuri mitään. Millähän helvetin perusteella ei? Uskomatonta, että vielä vuonna 2016 ajatellaan, että on olemassa "tyttö- ja poikavärit". Itse olen sitä mieltä, ettei sukupuolen tarvitse näkyä vaatteista. Mitä väliä sillä on vaikka äiti tykkää pukea poikavauvansa pinkkiin? Mitä väliä jos äiti haluaa pukea tyttärensä siniseen? Mitä väliä jos tyttö saa vaikkapa jääkiekkojoukkueen logolla varustettuja vaatteita? Voin sanoa, että sille vauvalle on aivan yksi lysti, mitä hänellä on päällään. Ei se osaa ajatella asioita niin, että välittäisi siitä, mitä äiti hänelle pukee päälle.

Mitä mieltä sinä olet? Puetko lapsesi vanhojen ajatusten mukaisesti vai oman mielesi mukaan, etkä välitä tyttö-poikavaate skenaariosta? Jutun kohutusta äitiyspakkauksesta näet tästä

Jos itse joskus saan lapsen, toivon, että tämä mahtava, ainutlaatuinen etu on vielä silloin saatavilla, koska todellakin pukisin lapseni mielelläni sukupuolesta riippumatta pakkauksen vaatteisiin.
   Uutta pakkauksen sisällössä oli nyt tuo söpö pupulelu, mikä on mielestäni kiva uudistus, koska lelur ovat kalliita. Varsinkin jos olet pienituloinen perheenäiti tai yksinhuoltaja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti