sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Oriflamen jakso 10


Jakson 10 esitteen kuva on tällä kertaa itse otettu, koska teen siitä vielä videon ja siinä alussa tulee olemaan sama kuva. Pääset tilaamaan YouTube - kanavani tästä, teen sinne Oriflamen lisäksi myös kirja-aiheisia juttuja ja kerron mielipiteitäni asioista. Tälläkin jaksolla esitteen visuaalinen ulkonäkö on kauniin kesäinen ja mielestäni kannen toteutus on mennyt hyvin nappiin.


Kun ostat jakson uutuustuoksun, voit ostaa Paradise huivin hintaan 6,90€. 
Tarjous löytyy sivulta 2-3. Muita naisten tuoksuja on sivuilla 25. 28-29 & 63-71.Tällä jaksolla ei ole vain yhtä vaan kaksi asiakasetua, joista saa käsittääkseni valita, kumman haluaa. Edellytys kummassakin on, että ostat 15€ arvosta muita tuotteita jakson myyntiesitteestä. Lisäesitteen tuotteita ei lasketa tähän mukaan. Ja hei: Kun ostat tästä jaksosta ja myös jakson 11 esitteestä kummastakin 15€ arvosta tuotteita, voit tilata Swedish Spa - käsien hemmottelusetin hintaan 1,90€ (norm. 20€!). 
Asiakasedut löydät sivuilta 6 & 8.


The ONE Lip Sensation - sarja sai uutuutena joitain jaksoja sitten myyntiin tulleiden mattapunien rinnalle nyt upouudet, superkiiltävät Vinyl Gel - huulilakat. Kevyt, nestemäinen huulilakka levittyy kuin geeli. Valittavissa 8 intensiivistä, peilikiiltävää sävyä. Tahmaamaton, erittäin peittävä koostumus, jonka hoitavat ainesosat saavat huulet tuntumaan pehmeiltä. Huulilakat löytyvät sivulta 11.


Sivulta 13 löytyy peräti 10 uutta kynsilakkasävyä, joista 5 on nyt myyntiin tulevia ihanan kesäisiä sävyjä. Uutuussävyt nyt 6,90€/kappale tai mitkä tahansa kaksi hintaan 9,90€.


Sivulla 19 on tarjous: Osta Optimals Smooth Out - juonteet silottava ja ihoa kiinteyttävä silmänympärysvoide niin voit ostaa Otimals Even Out CC-voiteen. CC-voide sopii nuorellekin iholle käytettäväksi ja sisältää suojakertoimen 20.


Sivuilla 22-23 on HairX Advance sarjan ja HairX Restore therapy sarjan tarjous. Ostamalla shampoon tai hoitoaineen, voit ostaa hiusseerumin tai latvaseerumin hintaan 2,90€. Sivun 22 tarjous koskee vain ks. sivun tuotteita ja sivun 23 tarjous vain sen sivun tuotteita. Tarjouksia ei voi siis yhdistää. Toki jos ostat kummastakin shampoon tai hoitoaineen, saat sekä latvaseerumin että hiusseerumin hintaan 2,90€/kappale.


 Sivulta 81 löytyy supersuosittu, uuden ulkoasun saanut Wellness Pack. Sisältö on sama kuin aina ennenkin, vain pakkaus on uudistunut. Muut Wellness tuotteet löydät sivuilta 79-83.


Sivulta 85 löytyy mattameikkivoide ja meikkivoidesivellin. Kun ostat mattameikkivoiteen, saat siveltimen superedulliseen tarjoushintaan, 1,90€!


Vaihda tyylikytkin päälle ja lisää silmiisi hohtoa sekä kirkkaita värejä!
Se onnistuu mahtavasti viidellä uudella kesäisellä The ONE colour Inpact voideluomivärisävyllä. Rasvaa hylkivä koostumus pysyy luomilla koko päivän hyvin. Itselläni on rasvoittuvat silmäluomet ja jos en käytä luomivärin pohjustajaa, minulla ei pysy oikein mikään silmissä. Käytän näidenkin kanssa aina vähän pohjustajaa. Sivellin kannattaa muuten kastella jos haluat väristä vielä intensiivisemmän kuin se jo on. 
Uutuusluomivärit sivulla 86.


Kun kelit lämpenevät, anna huulille jäätelönraikasta hemmottelua!
Raikkaan kosteuttavissa huulivoiteissa on hento, helmiäinen sävy, herkulliset kesäiset maut ja raikas lopputulos. Tällaisia ovat uudet Very Me Ice Cream Happy Lips - huulivoiteet. Makuvaihtoehtoina kookos ja vesimeloni. Tuotteet löydät sivulta 111. Muita Very Me - sarjan tuotteita löydät sivuilta 108-110.


Sivulla 135 on vielä Tender Care - hoitovoide, joka tunnetaan myls mm. nimellä ''ihmevoide''. Tämä pitäisi mielestäni löytyä ihan jokaisesta kotitaloudesta. Voide on supermonikäyttöinen ja hyvin riittoisa. Oma lempparini on mustaherukka, mutta nyt on tarjouksessa ruusu, hunaja ja tavallinen mauton ja tuoksuton tender. Osta mitkä tahansa 2 tenderiä hintaan 7,90€!!!


Takasivulla on vielä jalkatuotteita tarjouksessa. 
Osta jalkasuihke, jalkavoide ja raspi yhteishintaan 7,90€.


Muita esitteen tarjouksia:


Giordani Gold - sarjan meikkejä löydät sivuilta 14-15 & -102-107

Miesten tuotteet löytyvät sivuilta 24, 26-27, 73-77 & 120-121. Mutta rakkaat miehet, muistakaa, että voitte mainiosti käyttää kaikkia samppoita ja suihkugeelejä sekä ihonhoitotuotteitakin!

Sivuilla 32-34, 36-37 & 129-130 on tarjouksessa hiustuotteita.

Discover - sarjan tuotteita löydät sivuilta 38-39 & 128.

Feet Up - jalkatuotteita löydät sivuilta 44-45.

Paljon eri ikäisen ihonhoitotuotteita löytyy sivuilta 47-60 & 124-125.

Nuorten aknen hoitosarja Pure Skin löytyy sivuilta 60-61.

The ONE meikkejä löytyy sivuilta 89-100.

Kynsien hoitotuotteita löytyy sivulta 101.

Paljon asusteita ja muuta kesäistä kivaa löytyy sivuilta 112-119.

Aurinkosuojatuotteet löytyy sivuilta 122-123.

Käsivoiteita edulliseen tarjoushintaan sivuilla 132-133.
Tällä jaksolla on myös Outlet - esite, joka on täynnä kivoja tarjouksia. Niihin kuuluu mm. muutamia laukkuja, hajuvesiä, koruja ja kosmetiikkaa.Teen jakson 10 esitteestä tilauksen kauneuskutsujen jälkeen 24.7 klo 21. Siihen saakka on aikaa selata esitettä. Jos tarvitset paperiversion esitteestä, ota yhteyttä niin treffataan jossain tai sitten voin postittaa sen sinulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti